Office by Gad

Gad Creates The Huahe Headquarters Office

gad, the creator of the award winning work gad's Huahe Headquarters Office points out, Located in Hangzhou, Zhejiang, Huahe Headquarters is a project designed in accordance with the site, which is extremely long in south and north and narrow in north and west. Gad mainly focuses on sunshade and the comfortability interior. In this design, gad lay emphasis on delicacy management of construction, unification between architecture and structure and the completeness of project, which is beneficial to overall design of a project..

Office by Gad Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=72792

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Who Design homepage.

Design Magazine

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h08/mnt/155026/domains/whodesign.org/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h08/mnt/155026/domains/whodesign.org/html/function-spinner.php on line 55